Kat Eaton (UK)

wo 18 sep ’24 20:00
Kleine Zaal
wo 18 sep ’24
20:00
Tickets via Ticketmaster
  • De kaartverkoop gaat via Ticketmaster. Bij het bestellen van de tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden. Tickets zijn exclusief consumptie en garderobe. Voor dit concert kan je je tickets niet annuleren.

Na het wereldwijde succes van haar debuutalbum 'Talk To Me' staat soulzangeres Kat Eaton op het punt om haar langverwachte tweede album 'Honestly' uit te brengen. 

Gewapend met vers origineel materiaal, haar eigen arrangementen van songs van Aretha Franklin, Carole King, Ray Charles en Nina Simone en een band achter haar die gespeeld heeft met artiesten als Tom Jones, Van Morrison, Amy Winehouse en Gregory Porter, is Kat Eatons liveshow van wereldklasse, rauw en betoverend.

Na een tournee door de UK/EU in het voorprogramma van Jools Holland, Paul Carrack, The Teskey Brothers, Marc Broussard en Mamas Gun en naast het uitverkopen van meerdere headline shows, het meeschrijven met artiesten als Caro Emerald, Ruby Turner en Roberta Campos, en het doorbreken naar nieuwe gebieden via nationale radio wereldwijd, heeft Kat zichzelf gevestigd als een van de hardst werkende en getalenteerde soul/jazzartiesten in haar vakgebied.

“A fabulous vocal talent" – Jools Holland 

 “Soul drenched and powerful. Bluesy, jazz-tinged and oozing with sheer class.” – Music Republic Magazine

Website: Kat Eaton