Paulus Schäfer & Dominique Paats

Sous le ciel de Paris
vr 29 nov ’24 20:00
Kleine Zaal
vr 29 nov ’24
20:00
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Paulus Schäfer en Dominique Paats brengen een muzikale tocht door de Franse hoofdstad.

Uitvoerenden

  • Paulus Schäfer, gitaar
  • Dominique Paats, accordeon
  • Peter Noten, regie

Parijs is de stad van grote chansonniers als Édith Piaf, Charles Aznavour en George Brassens, maar ook van de legendarische Sinti-gitarist Django Reinhardt en accordeonist Marcel Azzola. De laatste begeleidde vanaf de jaren vijftig artiesten als Yves Montand, Juliette Gréco, Jacques Brel en – in zijn tweede leven als jazzmuzikant – Stéphane Grappelli en Toots Thielemans. Hun instrumenten zijn onlosmakelijk verbonden met de vele melodieën die nog dagelijks langs de rivier de Seine te horen zijn.

In ‘Sous le ciel de Paris’ nemen gitarist Paulus Schäfer (The Five Great Guitars) en accordeonist Dominique Paats (Danny Malando) je mee op een muzikale tocht door de Franse lichtstad. Je hoort chansons, musettes en opzwepende Hot Club de France, virtuoos uitgevoerd door twee rasmuzikanten. Beleef een avond onder de sterrenhemel van Parijs met Paulus en Dominique.

Website: Paulus Schäfer | Dominique Paats