TEDxHaarlem Keti Koti

Vrijheid en verbinding
Keti Koti
zo 30 jun ’24 16:00 - 17:15
Kleine Zaal
zo 30 jun ’24
16:00 - 17:15
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden

TEDxHaarlem biedt inspirerende sprekers een podium voor het delen van ideeën die ons niet alleen herinneren aan de waarde van vrijheid, maar ons ook uitdagen om bruggen te slaan naar een meer verbonden wereld. 

TEDxHaarlem geeft een talk in het teken van Keti Koti. Ethisch AI-expert Ajuna Soerjadi en storyteller Winston Scholsberg zullen tijdens deze TEDx spreken over de betekenis van de afschaffing van slavernij en de uitdagingen voor toekomstige generaties. Met muziek en spoken word wordt het publiek betrokken bij een freestyle interactie.

Keti Koti is niet alleen een moment van terugkijken, maar ook een kans voor toekomstige generaties om zich in te zetten voor een wereld van vrijheid en verbinding. De TED Talks worden door TEDxHaarlem speciaal voor het Keti Kotiprogramma in samenwerking met de PHIL georganiseerd.  

Meer info over programma en sprekers

Keti Koti op 30 juni bij PHIL  

Keti Koti is een van oorsprong Surinaamse feestdag op 1 juli, ter viering van de afschaffing van de slavernij. Gasten van TEDx kunnen voorafgaand aan de TED Talks deelnemen aan het Keti Kotiprogramma in de PHIL op 30 juni, met o.a. Free Heri Heri For All, lezingen en workshops en diverse optredens. 

Klik hier voor het Keti Kotiprogramma op 30 juni in de PHIL