Making Vinyl Europe

ma 30 sep ’24 20:00 - wo 2 okt ’24 20:00
Gehele locatie
ma 30 sep ’24
-
wo 2 okt ’24
Vanaf 20:00
Tickets
  • De kaartverkoop gaat via Making Vinyl Europe. Bij het bestellen van de tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden. Tickets zijn exclusief consumptie en garderobe.

Making Vinyl Europe is meer dan alleen een zakelijke bijeenkomst, het biedt ook de mogelijkheid om de bezielende kracht van muziek en de blijvende nalatenschap van vinyl te vieren.

De Making Vinyl Europe Conferenence, gelegen in Amsterdam, zal op 30 september t/m 2 oktober 2024 Haarlem in vuur en vlam zetten, als een bruisende uitbreiding van het bejubelde Making Vinylevenement dat enkele maanden eerder in Nashville plaatsvond.

Vinylliefhebbers, leiders uit de industrie en muziekliefhebbers worden uitgenodigd om hun agenda te markeren voor deze onvergetelijke gelegenheid. Op dit evenement zullen deelnemers een symfonie van boeiende paneldiscussies, inzichtelijke workshops en boeiende keynote speeches ontdekken.

Meer info

Meer dan alleen zakelijk

Making Vinyl Europe is meer dan alleen een zakelijke bijeenkomst, het biedt ook de mogelijkheid om de bezielende kracht van muziek en de blijvende nalatenschap van vinyl te vieren. Live optredens, interactieve tentoonstellingen en exclusieve vinylreleases geven deelnemers de kans om in contact te komen met gelijkgestemde liefhebbers van over de hele wereld.

Het organisatieteam is verheugd om het evenement voor de tweede keer in Haarlem te organiseren en kijkt er naar uit om deelnemers te verwelkomen in deze dynamische en cultureel rijke stad. Houd makingvinyl.com/europe-2024 in de gaten voor meer informatie over het Europese evenement, waaronder kaartverkoop, hoogtepunten van het programma en meer.

Website: Making Vinyl Europe