Kaseko

Met Clifton Braam, Nato Grootfaam, Guno Promes, Angelo Renfurm en Romario Panka
zo 26 nov ’23 20:00 - 22:50
Kleine Zaal
zo 26 nov ’23
20:00 - 22:50
Pauze 21:15
Geweest

Een mooie reis door de rijke Surinaamse muziekgeschiedenis van 1950 tot heden. Het concert wordt uiteraard ook weer gepresenteerd door de befaamde Surinaamse comedian Clifton Braam. Muziek en cabaret met een “hoog voetje-van-de-vloergehalte”.

Ter ere van Srefidensi op 25 november, de onafhankelijkheidsdag van Suriname, vieren wij 26 november een feestje met Kaseko in Concert “4”. Beleef een mooie reis door de rijke Surinaamse muziekgeschiedenis van 1950 tot heden, uitgevoerd door een 16-koppige band. Het concert wordt uiteraard weer gepresenteerd door de befaamde Surinaamse comedian Clifton Braam. Met dit muziekspektakel vol humor zal hij al uw mooie herinneringen tot leven weten te brengen. 

Kaseko is een van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en de basis voor vele internationale succesvolle nummers. Hierbij kunt u denken aan muziek van onder andere Cojunto Latinos, Cosmo Stars, The Caribbean Combo, Fun Masters, Orchestra Tropical, Orchestra Washboard, Master Blasters, Kaseko Masters en nog vele anderen uit de rijke muziekcultuur van Suriname.

Kortom, Kaseko in Concert is “here to stay”: een mooie jaarlijks terugkerende traditie waar vele prominente muzikanten van Surinaamse en Caribische afkomst acte de présence zullen geven. Kaseko in Concert is voor een breed georiënteerd muziekpubliek en staat garant voor een avond waarin iedere rechtgeaarde muziekliefhebber zijn hart kan ophalen.