Gregory Page + online Q&A Jason Mraz

Haarlem Vinyl Festival
za 30 sep ’23 19:30 - 21:00
Kleine Zaal
za 30 sep ’23
19:30 - 21:00
Geweest

Gregory Page is singer/songwriter, dichter en entertainer; zijn concerten zijn dan ook een soort kruising tussen muziek en cabaret te noemen. Ze bevatten natuurlijk zijn prachtige songs, maar ook korte verhalen en humoristische poëzie. An Evening With Gregory Page is dus veel meer dan alleen een mooi concert.

Gregory’s voorliefde voor jaren ’20 crooners, oude grammofoons en gedeukte hoeden vindt in ons land zo veel weerklank dat hij hier graag en regelmatig verblijft, Nederland is zijn tweede thuis. Zijn bekendheid groeide mede door optredens bij Vrije Geluiden en Kunststof TV.

Gregory Page’s charisma en parels van songs komen echter bij een liveconcert pas écht tot hun recht. An Evening With Gregory Page transporteert het publiek naar een andere wereld, een tijdloos universum waarin het helemaal niet vreemd is om een duet te doen met een denkbeeldige zangeres of een hartverscheurende ballade af te wisselen met een ode aan het circus.

Met bijna dertig albums op zak heeft Page (Londen, 1963) de afgelopen decennia niet stilgezeten. In 2020 bracht hij samen met singer/songwriter Jason Mraz One Hell Of A Memory uit. Recent verscheen The Love For Me. Ook voor 2023 staat er een nieuwe CD op de rol, getiteld Modern Man.

Exclusief voor Haarlem Vinyl Festival: stream-Q&A met Jason Mraz!

Direct na afloop van het concert van Gregory Page vindt in de kleine zaal van PHIL iets heel bijzonders plaats; een stream-Q&A met de Amerikaanse singer-songwriter en tweevoudig Grammy Awards-winnaar Jason Mraz. 
Jason Mraz en Gregory Page praten via een videoverbinding Haarlem - San Diego over hun liefde voor vinyl, hun jarenlange vriendschap, hun muzikale samenwerking en natuurlijk hun beide nieuwe albums: Modern Man (Gregory Page) en Mystical Magical Rhythmical Radical Ride (Jason Mraz).
De Q&A is alleen bij te wonen voor mensen met een ticket voor het concert van Gregory Page. 

Websites: Gregory PageJason Mraz

Haarlem Vinyl Festival

Dit concert is onderdeel van Haarlem Vinyl Festival. Haarlem is in september 2023 drie dagen lang het decor voor ’s werelds eerste vinyl festival. Vinyl liefhebbers van over de hele wereld kunnen dit jaar terecht op het eerste Haarlem Vinyl Festival. 

Programma Haarlem Vinyl Festival