One Night in Vegas

Hét grootste Elvis-spektakel!
Live2000
vr 29 dec ’23 21:00 - 23:40
Grote Zaal
vr 29 dec ’23
21:00 - 23:40
Pauze 22:10
Geweest

Voor het grootste Elvis-spektakel ter wereld moet je vrijdag 29 december in Haarlem zijn. De 3 allerbeste Elvis Tribute Artists van overal ter wereld die allemaal in hun muzikale carrière op Graceland zelf zijn bekroond tot beste van de wereld, nemen je mee naar de rock-’n-rolljaren uit de 50’s tot aan de spectaculaire show die Elvis in Las Vegas wist neer te zetten in de jaren 70!

En hoe! Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven, van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion, European Champion, Images of The King World Champion - alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’. 

Het grote jonge talent Louis Brown uit Engeland wist tijdens zijn eerste Europees kampioenschap het publiek weg te blazen en won direct de publieksprijs. Vanaf dat moment ontpopte hij zich tot een Elvis Tribute Artist die niet meer weg te denken is op het Elvispodium en liggen er vele wereldtitels op hem te wachten! Deze jongen móet je zien en horen! 

Pas twintig jaar oud en nu al een gigantische prijzenkast! Emilio Santoro uit Engeland wist vorig jaar als allerjongste de Europese en wereldtitel in de wacht te slepen en is onderhand bekend over de hele wereld. Zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’ ging de wereld over waarbij hij de jury wegblies met een Elvisoptreden en vierde werd.

Deze drie wereldsterren worden begeleid door de uit Wales komende en legendarische tienkoppige Graceland Band, die al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte laat stijgen op verschillende aansprekende podia ter wereld. 

‘A Night in Vegas’ is een complete en unieke Elviservaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van ‘Jailhouse Rock’ tot aan ‘Burning Love’. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die 'Blue suede shoes' want ‘It’s now or never’.

Live2000 Festival

Dit concert is onderdeel van het Live2000 Festival. Bestel voor € 99 een festivalpasse-partout, daarmee krijg je toegang tot alle 7 concerten in de PHIL.

Bestel festivalpasse-partout

Bekijk hele programma