In de laatste week van het jaar ademt Nederland muziek tijdens de NPO Radio 2 Top2000, het meest beluisterde radioprogramma van Nederland. Reden voor PHIL om het Live2000 Festival te introduceren.

 

Tussen Kerst en oud en nieuw staat de PHIL 4 dagen in het teken van de grootste hits aller tijden. Tributebands van allerlei Top2000-artiesten treden op en brengen je in de sferen van onder andere Pink Floyd, ABBA, Elvis en James Brown. Ook kan je op een groot scherm genieten van concerten van Coldplay en Supertramp en de documentaires van a-ha en David Bowie.

Wie kent de meeste intro’s van de Top2000? Geef je met een team van maximaal 5 personen op om mee te doen aan de grote Top2000 Intro Quiz gepresenteerd door quizmaster Branco.

And last but not least, je kan live de uitzending van de Top2000 kijken onder het genot van een hapje en een drankje in het PHIL café, wat helemaal omgetoverd wordt tot het Top2000 café

Wil je alles beleven, koop dan een passe-partoutticket voor de voordelige prijs van 99 euro. Je kunt ook per concert een kaartje kopen. 

Passe-partout

Programma woensdag 27 december
Programma donderdag 28 december
Programma vrijdag 29 december
Programma zaterdag 30 december

Kom alvast in de mood met deze Top2000-playlist.