Tompouce

Christiaan Kuyvenhoven & Donij van Doorn & Rick Huls
Moederdag-editie
zo 12 mei ’24 11:00 - 12:00
Kleine Zaal
zo 12 mei ’24
11:00 - 12:00
Geweest

Speciaal Moederdagconcert met mooie muziek en een heerlijke tompouce! 

Uitvoerenden

  • Donij van Doorn, sopraan
  • Rick Huls, klarinet
  • Christiaan Kuyvenhoven, piano & presentatie

Concertpianist en presentator Christiaan Kuyvenhoven is gastheer en nodigt bevriende musici uit voor een intiem concert in de Kleine Zaal. Ze brengen een toegankelijk programma waarin bekende klassieke muziek, jazzstandards of poparrangementen elkaar afwisselen terwijl jij geniet van een heerlijk kop koffie en... een tompouce! 

Programma

Een speciale Moederdag-editie van Tompouce in de Kleine Zaal!! Christiaan Kuyvenhoven ontvangt zangeres Donij van Doorn (bekend van André Rieu) die de liefde tussen moeder, kind én oma bezingt. De mooiste liederen uit het opera- en musicalrepertoire wisselen elkaar af en ook een aantal speciale verzoekjes wordt ingewilligd. En klarinettist Rick Huls is van de partij (eerste klarinet bij het Nederlands Philharmonisch Orkest). Muziek van Schubert, Massenet, Bernstein en Velásquez.

Donij: “In Schuberts ‘Der Hirt auf dem Felsen’ wordt doorzetting en het vermogen om moeilijke situaties om te buigen tot iets positiefs prachtig verklankt. Dit zijn eigenschappen die mijn moeder ook heeft en die ik erg bewonder.”

Rick: “In de Romanzen van Schumann komen mijn liefde voor muziek en de bewondering voor mijn moeder perfect samen!”

Tompouce-tafeltje

Bij dit concert wordt speciaal een tafeltje geplaatst op de stoelen, waarop een lekkere tompouce wordt klaargezet. Concertbezoekers kunnen een kop koffie of thee halen bij de bar op de bovenfoyer en mogen dit zelf meenemen naar hun plek.