Tompouce

Christiaan Kuyvenhoven & Donij van Doorn & Rick Huls
Moederdag Editie
zo 12 mei ’24 11:00 - 12:00
Kleine Zaal
zo 12 mei ’24
11:00 - 12:00
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Een nieuw seizoen Tompouce! Het muziekcafé op de zondagochtend. Concertpianist en presentator Christiaan Kuyvenhoven is gastheer en nodigt bevriende musici uit voor een intiem concert in het PHIL Café. Ze brengen een toegankelijk programma waarin bekende klassieke muziek, jazz standards of poparrangementen elkaar afwisselen terwijl jij geniet van een heerlijk kop koffie en... een tompouce! 

Uitvoerenden

  • Donij van Doorn, sopraan
  • Rick Huls, klarinet
  • Christiaan Kuyvenhoven, piano & presentatie

Programma

Een speciale Moederdag-editie voor jong en oud in de Kleine Zaal! Christiaan Kuyvenhoven ontvangt zangeres Donij van Doorn (bekend van André Rieu) die de liefde tussen moeder, kind én oma bezingt. De mooiste liederen uit het opera- en musicalrepertoire wisselen elkaar af en ook een aantal speciale verzoekjes wordt ingewilligd. En klarinettist Rick Huls is van de partij. Muziek van Schubert, Massenet, Bernstein en Velásquez.

Tompouce-tafeltje

Bij dit concert wordt speciaal een tafeltje geplaatst op de stoelen, waarop een lekkere tompouce wordt klaargezet. Concertbezoekers kunnen een kop koffie of thee halen bij de bar op de bovenfoyer en mogen dit zelf meenemen naar hun plek.