Peter Beets

Tsjaikovski meets the Blues
do 15 mei ’25 20:00
Kleine Zaal
do 15 mei ’25
20:00
Tickets
  • Toegangsprijs inclusief drankje. Servicekosten € 1,10 per ticket en € 2 extra bij tickets toesturen. Bij het bestellen van tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Eén ding is zeker: een concert met Peter Beets is nooit saai. In dit kersverse programma van de internationale sterpianist speelt zijn spraakmakende Peter Beets Trio meeslepende muziekstukken van de grootste componisten aller tijden, waaronder Rachmaninov en Tchaikovsky.

Uitvoerenden

  • Peter Beets, vleugel
  • Steve Zwanink, bas
  • Tim Hennekes, drums 

Beets zoekt graag de muzikale grenzen op en is hierin zowel verbindend, inspirerend als uitdagend. Zijn weergaloze passie zorgt voor een besmettelijke chemie voor zowel muzikant als luisteraar. Om op dit niveau te kunnen spelen zoekt hij zijn medespelers en repertoire met zorg uit.

De originele muziekstukken ondergaan een ingrijpende behandeling, maar hun unieke identiteit blijft toch overeind tijdens de swingende uitspattingen, avontuurlijke improvisaties en soms ook verstilde emotie.
Kom luisteren en kijken naar een adembenemend concert met spectaculaire ritmes, pakkende melodieën, ontroering, uitbundigheid en avontuur. Op het puntje van je stoel word je meegenomen op deze spannende, opwindende en swingende reis met klassieke muziek en blues als startpunt.

Website: Peter Beets