Celine Cairo

Haarlem Vinyl Festival
vr 27 sep ’24 21:00
Kleine Zaal
vr 27 sep ’24
21:00
Tickets via Ticketmaster
  • De kaartverkoop gaat via Ticketmaster. Bij het bestellen van de tickets ga je akkoord met onze algemene bezoekersvoorwaarden. Tickets zijn exclusief consumptie en garderobe. Voor dit concert kan je je tickets niet annuleren.

De geboren Amsterdamse singer/songwriter maakt weelderige popliedjes waarin subtiele elektronica en akoestische instrumenten verweven worden met gelaagde, persoonlijke teksten. 

Thema's die als een rode draad door haar repertoire lopen zijn de liefde, de natuur en onze soms complexe relaties, met anderen en onszelf. Ze bracht eerder twee albums en drie EP's uit en werkte samen met internationale producers als Fink, Tim Bran (London Grammar, Birdy) en Bill Lefler (Ingrid Michaelson, Joshua Radin), waarin haar band altijd een prominente rol speelde.

Haar grote liefde voor muziek uit zich niet alleen in haar eigenzinnige songwriting, maar inmiddels ook in haar betoverende live-sound, die ze met haar vaste band door de jaren verrijkte en verdiepte. Haar in eigen beheer uitgebrachte songs werden in verschillende Amerikaanse series gebruikt en al bijna 30 miljoen keer gestreamed.

Ze schitterde meermaals in het Concertgebouw (NRC Handelsblad: “Een oase van schoonheid”), tourde langs pop- en theaterzalen en werkt momenteel aan haar derde studio-album.

Haarlem Vinyl Festival

Dit concert is onderdeel van Haarlem Vinyl Festival. Meer weten?

Bekijk Haarlem Vinyl Festival

Website: Celine Cairo